„Milijun koraka“-dokumentarni film o braniteljskom hodočašću Nova Gradiška-Rim putuje Hrvatskom

Hodočašće zahvalnosti“ kojega je organizirala Udruga dragovoljaca Domovinskoga rata grada Nova Gradiška u korizmi 2017. godine iznjedrio je i dokumentarni film „Milijun koraka“ autora Alena Kocića-Koca.

Kao što je i najavljeno, promocija filma bila je u obnovljenom novogradiškom Domu kulture, a potom je film nastavio put po Hrvatskoj.

Opširnije...

Udruga „Suncokret“ obilježila Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama

Novogradiška udruga „Suncokret“ druženjem članova- djece, mladih, roditelja, udomitelja i njihovih gostiju, u Pansionu „Slavonski biser“, obilježila je 16. svibanj, Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama.

Koliko im znači ovo okupljanje u njihovu čast, druženje, razgovor pokazala su nasmiješena lica članova našega „Suncokreta“, a u ime svih njih brojnim je gostima, podupirateljima i prijateljima dobrodošlicu poželjela i riječi zahvalnosti uputila Kata Vukšić, predsjednica Udruge.

Opširnije...

Likovna izložba učeničkih radova u ETŠ i ekonomskoj školi

U predvorju ove novogradiške srednje škole otvorena je 16. svibnja, a sa ukupno 113 radova predstavilo se 11 nadarenih učenika.

Izložba je organizirana na poticaj knjižničarke prof. Angeline Bijelić, koja i inače osmišljava različite zanimljive sadržaje kako bi učenicima školska knjižnica bila mjesto odmora, edukacije i u kojoj bi rado boravili. A da je u tomu uspjela potvrdili su i oni sami riječima: Pa knjižnica nam je zapravo jedan super školski dnevni boravak!

Opširnije...

Neotkrivene atrakcije u zavičaju Klepetana i Malene

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije u zagrebačkoj Vinoteci Bornstein predstavila ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe.

Zagreb, 3. svibnja 2019. – Vole je bikeri, otkrivaju je ljubitelji pivske craft scene, atraktivno je odredište ruralnog turizma, poznata je slavonska gastro destinacija bogata tradicionalnim i urbanim manifestacijama - Brodsko-posavska županija sjajan je izbor u svako doba godine.

Opširnije...

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner