ONLINE 27. SUSRET TAMBURAŠKIH ORKESTARA I SASTAVA

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture i suorganizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Zagrebačke županije.

KUD-a „Preporod“ Dugo Selo i HDS ZAMP-a, putem Facebook stranice HSK-a (https://www.facebook.com/hrv.sabor.kulture) 14. i 15. studenoga 2020. s početkom u 18 sati bit će održan 27. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava. Na njemu će se natjecati sveukupno 18 tamburaških orkestara i sastava s oko 300 tamburaša, izabranih od strane selektora na temelju evaluacije video snimaka prijavljenih programa i jedne jedine održane županijske smotre tamburaških ansambala ZAKUD-a Karlovačke županije.

Ove godine za 27. Susret prijavio se je i u selekciji aktivno participirao 31 tamburaški orkestar i sastav iz 10 hrvatskih županija s oko 600 izvođača. 
Selektori Matija Fortuna, Robert Homen i Ivan Potočnik odabrali su sljedeće sudionike 27. Susreta. 
U subotu, 14. studenoga u kategoriji koncertnih orkestara natjecat će se: Tamburaški orkestar KUD-a „Jedinstvo“ Split, Tamburaški orkestar KUD-a „Belica“, KUD „Tamburica“ Staro Petrovo Selo, Karlovački tamburaški orkestar, Tamburaški orkestar Tamburaškog društva „Gaj“ Zagreb i Stariji tamburaški orkestar Tamburaškog društva „Ferdo Livadić“ Samobor.
Istog dana u nastavku programa u kategoriji folklornih orkestara natjecat će se: Folklorni orkestar HKGD-a „Dunav“ Vukovar, Tamburaški orkestar Folklornog ansambla „Etno Siscia“ Sisak, Tamburaška sekcija KUD-a „Klas“ Podsused i KUD „Preporod“ Dugo Selo.
    U nedjelju, 15. studenoga s početkom u 18 sati slijede natjecateljski nastupi tamburaških sastava u dvije kategorije: koncertni i folklorni sastavi.
Pokroviteljstvo 27. Susreta potpisuje Zagrebačka županija. Materijalnu potporu osigurali
su Ministarstvo kulture RH, Grad Dugo Selo i Turistička zajednica Grada Dugog Sela. 

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner