Priopćenje za javnost Stožera CZ BPŽ 27.11. 2020. - 131 NOVA POZITIVNA OSOBA U BRODSKO-POSAVSKOJ ŽUPANIJI

Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, u zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježen je 131 novi slučaj zaraze virusom SARS-CoV-2.

1.koronavirus virus obavijesti

Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina) s dijelom uključenih podataka i od prethodnog dana:  grad Slavonski Brod (46), grad Nova Gradiška (18),

Opširnije...

Za 29. obljetnicu Dana sjećanja za žrtve Vukovara i Škabrnje i na novogradiškim ulicama upaljeni lampioni

I ove godine, na samu 29. obljetnicu Dana sjećanja na žrtve Domovinskoga rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga i građani Nove Gradiške upalili su lampione na prozorima kuća, a lampioni osvjetljavaju i ulice.

U organizaciji novogradiške Udruge Hrvatskih vojnih invalida domovinskoga rata i navijača Bad blue boysa i Torcide upaljeni su lampioni kod murala gradu heroju, gradu Vukovaru-mjestu posebnog domovinskoga pijeteta.

Opširnije...

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije zatražio strože i sveobuhvatnije epidemiološke mjere, a Nacionalni stožer odobrio i o tomu donio Odluku

1.koronavirus virus obavijesti

Na redovnoj sjednici Stožera civilne zaštite BPŽ održanoj 16. studenoga, s obzirom na iznimno nepovoljnu epidemiološku situaciju, kako je naglasio Stjepan Bošnjaković, prvi čovjek Županijskoga stožera, prihvaćen je prijedlog za izmjenu Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Brodsko-posavske županije koja je na snazi do 30. 11. 2020.

Opširnije...

Opća bolnica Nova Gradiška, bolnica o kojoj uz Županiju, kao osnivača, brinu i Općine i Grad

Dr. Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška održao je 10. studenoga konferenciju za novinare, zahvalio Općinama i Gradu za doprinos stvaranju kvalitetnijih uvjeta rada u Bolnici te izvjestio o epidemiološkoj situaciji, radu bolnice i zdravstvenim uslugama u vrijeme COVID-19.

Konferencija je zbog epidemiološke situacije održana na otvorenom ispred Ureda ravnatelja, a nazočni su joj bili i načelnici općina Staro Petrovo Selo, Rešetari i Okučani;Nikola Denis, Zlatko Aga i Aca Vidaković.

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner