Amiši nemaju autizam i ne cijepe se, je li to povezano?

Ljudi izvan alternativnih  zdravstvenih  zajednica su često zbunjeni zbog nedostatka autizma kod Amiša. Amiši nemaju iskustva s autizmom, ili u bilo kojom drugom poteškoćom s učenjem koje su pošast našeg tehnološkog društva.

Amiši  žive u društvu koje se sastoji od zastarjele tehnologije i ideala,mjereno  po suvremenim standardima. Njihova prehrana se sastoji od organske hrane, svježih, lokalno uzgojenih proizvoda, i naravno, oni ne slijede utvrđene rutine cijepljenja.

Amiška djeca se ne cijepe i ne pate od autizma ili bilo kojeg drugog poremećaja u u čenju, je li to slučajnost?

Na užas mainstream medija i medicinske kaste, to je rezultiralo IER ljudima (oni na kojima se eksperimentira ) , koji su lišeni svih naših kroničnih bolesti. Bolesti srca, rak i dijabetes su gotovo nepostojeći u Amiš selima.

Jednako nepostojeće su moderni, kemijski i stvoreni  lijekovi, poboljšana (kemijski projektirana) hrana, GMO hrana, i naravno, cjepiva. Kako to da oni koji su bez “čuda” ortodoksne moderne medicine, da su i zdraviji? Istina o zdravlju, medicini, i kako su oboje odnose na Amiše  postaje sramota za neke prilično moćne osobe.

Amiški poljoprivredni proizvodi su organski proizvodi starih sorti uzgajani isključivo na organskom gnojivu.

Bilo je 3 ovjerena slučaja autizma kod  Amiša, a najmanje je dvoje  od te djece bilo cijepljeno. Nema podataka za treće. Snažna korelacija između cjepiva i autizma je apsolutno neporeciva, osim ako radite za medicinski establišment, vladu, ili velike medije. ( opaska autora : Oko 1995, Dan Olmstead, urednik web stranice Age of Autizam, istraživao je jako naseljeno područje Pennsylvanije  Amišima i našao samo tri slučaja autizma. Jedan je s kineskim dijetetom  koje je primilo nekoliko cijepljenja prije nego što je usvojen od strane Amiš obitelji. Drugi je bio rijedak slučaj u obitelji Amiša da podlegnu propagandi i medicinskom pritisku za cijepljenje svojeg djeteta. To dijete je  postalo autistično ubrzo nakon toga. Olmstead nije mogao pronaći pozadinu za treći slučaj.)

Amiši su poznati po jednostavnom životu bliskom s prirodom, žive “zamrznuti” u vremenu bez tehnoloških čudesa.

Zagovornici statusa quo (nepromijnjenog stanja) tvrde da amiši očito imaju posebni super gen koji ih čini imunima na autizam. Oni patetično pokušavaju racionalizirati da je autizam neki tip genetskog neuspjeha koji napada mozak na temelju vjerske pripadnosti.

Mi oprezno očekujemo teoriju o  svemircima kao sljedeću. To je uistinu  F.D.A. i A.M.A. znanost u svoj svojoj sjajnoj slavi. Zagovornici cijepljenja  su spremni priznati bilo koje smiješno objašnjenje, tako dugo dok ne moraju prihvatiti da je njihova cijela industrija cijepljenja uzročnik kroničnih bolesti, ostavljajući autizam na čak 1 na svakih 100 djece sada.

Tipična Amiška farma ne posjeduje niti modernu tehnologiju za obradu poljoprivrednih površina.

Kada se  amiši jednostavno ostave na miru, da živjet bez kemijskih toksina nađenih u našim lijekovima i hrani, onda se ne muče s bolestima, teškoćama u učenju, ili autizmom. Oni su bezuvjetno više inteligentni, s izuzetno  naprednom  (na fakultetskoj razini) vještinom pisanja, koje se može  objasniti činjenicom da im engleski nije primarni jezik. Može biti da je Amiški “super gen“ opet na djelu? Društvo može uvelike učiti iz njihovog primjera, ako bi samo zaustavili svakodnevno trovanje sebe i naše djece.