Izdvojen Glas - OCD ili „Stvaramo nova poznanstva“S portalom po kojemu upravo (rekli bi Slavonci) „šoblate“ i koji je u proteklih nekoliko godina postao relevantan izvor (pomalo)drugačijih informacija,uz naš drugi, značajno mlađi,ali ne i manje važan medij - UNITAS WEB RADIO, prvi i za sada jedini neprofitni internet radio u Slavoniji, ponosni na činjenicu kako smo rasli i narasli iz organizacije civilnog društva, želja nam je postati medijska platforma koja će na jednom mjestu okupljati sve lokalne,regionalne, ali i nacionalne udruge, pružajući im prostor za prezentiranje rada i aktivnosti kojima svakodnevno značajno obogaćuju život lokalne zajednice. Jer, samo međusobnom suradnjom možemo uspijeti i osnažiti civilno društvo

Jer," a zašto ne drugačije...?"
Tekstove financira Vijeće za elektroničke medije sredstvima Fonda za pluralizam i raznovrsnost 
elektroničkih medija

PODUZETNI I IZNENAĐUJUĆI KROZ 8 KLJUČNIH KOMPETENCIJA

-JEDINISTVENI ALAT ZA NEFORMALNO UČENJE „8KEYCOM“-

 

Udruga gluhih i nagluhih je od početka rujna 2015. godine provodila projekt „Poduzetni i iznenađujući kroz 8 ključnih kompetencija“. Nositelj projekta je latvijski Baltic Regional Fund, a provodio se u suradnji s partnerima AC Amics de la Biblioteca de la Fonteta iz Španjolske, MTU Edela Eesti Arenduskeskus iz Estonije i Udruga gluhih i nagluhih iz Hrvatske.

Opširnije: ...

PROBIJ ZID ŠUTNJE!

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja „Studio B“ provodi svoju prvu projektnu inicijativu „Probij zid šutnje“. Inicijativa je podržana od strane Zaklade Solidarna, kroz natječaj „Drugotna na sav glas“.

STUDIO B COVER

Ovom inicijativom želimo adresirati problem rodno uvjetovanog nasilja; specifično nasilja nad ženama u partnerskim/bračnim odnosima (obiteljsko nasilje).

Opširnije: PROBIJ...

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner